Послание от СаЛуСа – 17 Октомври 2012 г.

Послание_от_СаЛуСа _17.10.2012

Послание от СаЛуСа – 17.10.2012 г.

Осъзнавате ли, че точно тази година вашите нива на съзнанието израснаха до такава степен, че вие осъществихте повече от балансиране на тъмните енергии. Вие постигнахте това като привлякохте Светлина към себе си и я закотвихте на Земята. Това помогна да се спре доминирането на тъмните сили, които могат само да се надяват да създадат страх и да забавят неизбежното си поражение. С тях все още не е свършено, но сега ние можем напълно да ги изолираме и да защитим съюзниците си.

Окончателното премахване на тъмните сили е само чиста формалност. Те вече не могат да търсят Рептилите за съвет и са само бледо отражение на това, което бяха. Това означава, че последните седмици преди Издигането няма да са толкова катастрофални, както сочеха някои стари предсказания. В действителност, с присъствието на Галактическата Федерация на Светлината, които е упълномощена да предотврати всеки голям инцидент, вие ще имате доста комфортно пътуване през останалата част от пътя ви.

Междувременно ние призоваваме всички Служители на Светлината да не отслабват усилията си за придвижване на промените в собствените им общности. Има много неща, които можете да направите на местно ниво, за да помогнете за възстановяване на своята независимост, и ние отбелязваме, че има постъпки, за да станете по-независими.

Ние приветстваме този подход, защото той ще положи основите за това, което предстои, когато всички закони и разпоредби, които отнемат правата ви, ще бъдат преразгледани. Благодарение на хитростта на тъмните сили, тези права ви бяха отнемани постепенно и вие даже не осъзнавахте какво се случва. Както сега трябва да знаете, вие бяхте на границата на пълно поробване, но това вече не е възможно. Не след дълго вие ще сте свободни от контрола, който отне свободата ви.

На Земята напредъкът винаги е бавен, но независимо от това той все пак върви в правилната посока. Няма да се наложи да чакате много дълго, преди да се случат събития, които ще покажат, че крайните времена действително са в ход. Ние знаем, че вие бихте искали нашето присъствие на Земята много по-скоро, но в дългосрочен план нищо няма да изгубите.

Всичко, което ви беше обещано, ви очаква, и събитията отдавна преминаха този етап, когато тъмните сили биха могли да им попречат. Това, което постигнахте до сега без нас, е забележително и пробуждането ви се ускорява все повече. То ще направи появяването ни много по-лесно за възприемане от хората и ние все още водим преговори за това с вашите лидери. Разбира се, ние бихме предпочели бързо да решим всичко това, но установихме наш собствен краен срок за това. Ако се наложи, ще предприемем наши собствени действия, за да гарантираме, че разкриването ще се случи без повече забавяне.

Ние толкова се възхищаваме от тези Служители на Светлината, които работиха упорито, изпълнявайки своята мисия, често без да знаят колко дълго ще трябва да го правят. За всеки от тях краят на дуалността наближава все повече и те ще научат, че ще има отплата за упоритата им работа. Тяхната преданост ще бъде възнаградена, когато научат каква голяма промяна са постигнали и разберат на колко много души са помогнали да еволюират.

След Издигането животът ще стане много по-лесен и няма да има конфликти и негативност. Ако можете да си представите какво е да си редом с подобни на тебе души, ще имате някаква представа за това колко прекрасно ще бъде това. По това време вие ще се срещнете и с вашите братя и сестри от Вътрешната Земя, които отдавна преминаха в Светлината. Тогава действително ще е време за големи празници и естествено ние също ще вземем участие в тях.

Може да сте изморени и нетърпеливи да излезете от дуалността, но интуитивно би трябвало да знаете дали пътуването ви е завършено. Последните дни ще са доста напрегнати за някои от вас, които все още имат да приключат с кармични проблеми. Правете това, което знаете, че е правилно, защото не можете да вземете със себе си нищо от старите вибрации.

Това най-вероятно се отнася до вас в личен план и ако не сте сигурни за това, опитайте се да намерите онези тихи моменти, когато може да се вглъбите, за да получите отговорите. Вие действително имате всички знания вътре в себе си, но обикновено не си спомняте как се използват. Просто направете така, че егото ви да не се намесва и да не пречи на вашия Висш Аз, защото то действа от името на старото ви аз. С времето вие разбира се няма да имате проблеми от такова естество, защото ще придобиете по-високо ниво на съзнание.

Властта в света все още принадлежи на вас, хората, ето защо Илюминатите се стараеха да отнемат правата ви с фалшиви и непочтени средства. Достатъчно е само достатъчен брой от вас да се обединят с обща цел и силно намерение и вие ще бъдете изненадани да разберете каква силна енергия ще има това. Мисълта е мощна, но трябва да е подкрепена с вяра, ако искате да имате шансове да постигнете целите си.

За определен период от време вие се присъединявахте към различни движения за мир и това ви доближи много близо до постигането на мира. Трябва да настъпи мир в целия свят и той ще бъде провъзгласен много скоро. Войните са като чума и не са донесли нищо освен мизерия и дългове за участващите в тях нации. Помислете за броя на семействата, които са били разделени от безсмислени военни действия, и за загубата на любими хора.

Можем да ви кажем, че тези, които служат на страните си, се разочароват от това, което преживяват. Също така, с нарастването на нивата на съзнанието ще се увеличава и броят на хората, които искат да напуснат тези служби. Войната е жестока игра и стана още по-унищожителна с развитието на технологиите във военната сфера.

Както и всичко останало, което няма място в бъдещето, тя не може да поддържа съществуването си и трябва да отпадне. Вие знаете и ние знаем, че ако същата енергия беше вложена за постигането на световен мир, щяхте да сте го постигнали преди много, много години. Вие бихте могли да живеете в пълно единство и да се радвате на добър стандарт на живот, без бедност или недоимък.

Разбира се, мирът, за който говорим, все пак ще е ваш и ще настъпи много по-бързо, отколкото можете да предполагате. Ние работихме с властите ви дълго време, за да го въплътим в реалност и по възможност ние планираме да го постигнем до края на тази година. Това е нещо, което ще ни е разрешено да осъществим и ние имаме всички възможности за това.

Нищо не може да се скрие от нас и също така ще знаем, дали ни лъжат при съставяне на споразуменията. Ние смятаме това за малко вероятно, защото до тогава „правилните” хора ще ръководят всяка страна. Няма повече време за заиграване с бъдещето на всички вас, затова ние ще се занимаваме само с тези, които са с положително мислене и искрено отстояват вашите интереси.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и благодаря на онези, които работят усърдно и честно за възвръщането на вашата свобода.

Майк Куинси

Превод: Tauno

Website: Tree of the Golden Light
http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike17-10-12.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments